Logo Landzicht Minicamping Landzicht

voor de 45 plusser, die van natuur, rust en ruimte houdt!

Geopend van 1 april tot 26 september.

Informatie

De ingang van Minicamping Landzicht vindt u via de ingang van Chaletpark De Eeke. U meldt zich daarna aan bij de receptie van Minicamping Landzicht.

Minicamping Landzicht is zeer goed te bereiken met de auto of fiets en ligt ideaal ten opzichte van het openbaar vervoer (de bushalte, lijn Emmen - Assen en visa versa, bevindt zich naast de ingang van de camping).

Op Minicamping Landzicht vindt u 25 royale comfort plaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra, water en een centrale antenne installatie, waarvan 15 plaatsen extra zijn voorzien van waterafvoer. Ook kunt u gratis gebruik maken van ons draadloos netwerk, zodat u kunt mailen en internetten.

Behalve natuur, rust en ruimte vindt u hier moderne sanitaire voorzieningen zoals: verwarmd toiletgebouw, douches, warm water op alle wastafels, wascabine, een overdekte afwasgelegenheid (ook met warm water) en een stortbak voor het chemisch toilet.

Voor fietskampeerders en rugzakkers is er altijd plaats.

Honden worden op Minicamping Landzicht toegelaten, mits zij aangelijnd zijn en geen overlast bezorgen aan de rest van de gasten.

Voor informatie over De Kiel en Schoonoord kunt u de pagina van Schoonoordweb bezoeken.

Voor wetenswaardigheden over Drenthe is de website van Magisch Drenthe het bekijken waard.


Camperplaatsen vanaf € 9,50!

Holland Blues Festival 2022

Zoekt u een plaatst om te overnachten tijdens het Holland International Blues Festival op 9, 10 en 11 juni 2022? Minicamping Landzicht biedt u een arrangement aan op 10 kilometers verwijderd van Grolloo (aankomst 9 juni — vertrek 12 juni: € 65,00).

ZooVer Award 2020

Onze gasten hebben ons beloond met een 9.5!
Hartelijk dank hiervoor.